RmN` Clan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

serwera sxe koyulcak

5 posters
YazarMesaj
Sadr[A]zaM*
Admin
Admin
Sadr[A]zaM*

serwera sxe koyulcak Empty
MesajKonu: serwera sxe koyulcak   serwera sxe koyulcak Icon_minitimeCuma Ocak 30, 2009 11:14 am

serwera sxe koycam herkez sxe sını ayarlarsn koyunca nolur abı sxe kaldır dıe yalvarmayın sımdıden soluorum
https://rmnclan.yetkin-forum.com
ArchanqeL`

MesajKonu: Geri: serwera sxe koyulcak   serwera sxe koyulcak Icon_minitimePaz Şub. 01, 2009 8:07 pm

ohhh be dualarım kabul oldu SmileSmile
[B]ur0c[k]-Lp

[B]ur0c[k]-Lp

MesajKonu: Geri: serwera sxe koyulcak   serwera sxe koyulcak Icon_minitimePtsi Şub. 02, 2009 10:57 pm

İşte bu yaw şimdi kimse kimseye wall diemicek herkez akıllancak banada iftara atanlar öğrensinler artık saygılarımla herşey dilediğiniz gibi olsun Smile
MerT!*
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: iyi oLur   serwera sxe koyulcak Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 1:59 pm

iyi oLur gerce pek qırmedım ben ne zaman qırsem ban yedım soRun deıL sadece keremle kustum ıcın heRkes bana kusmustu nedenınıde anlayamadım keremdende yaptıklarım ıcın ozuR dılıyorum suanda istedim admınlık felan deıl sadece kasıf abıye katkım oLsun dıe üye oLdum Serverdada takılıcam dıcem ama qıremıorm qırsemde banlanıorm neyse zaten yakın zamanda cs bırakıorm
eeR izin werirsenız sıteye bıLgı daqıtırım
Style

MesajKonu: Geri: serwera sxe koyulcak   serwera sxe koyulcak Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 6:42 pm

MERT SADECE KUSLUK MU OLDU ANGRY FALAN CAGIRIP YANINA IKINIZDE KUFUR ETMEYE BASLADINIZ NEYSE ARTIK BENIM ICIN BI ONEMINIZ YOK
MerT!*
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: serwera sxe koyulcak   serwera sxe koyulcak Icon_minitimePaz Şub. 08, 2009 2:14 pm

kerem bu bır oyundu sen bana orda mactan cıkın dedın yenılsek nolucaktı anlamadım AngryBuLL a ben bırsey demedım o kendısı gelıp demıs benım haberım yok sen Xancops un bana ne dedıklerını bılıyormusun ?
MerT!*
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: serwera sxe koyulcak   serwera sxe koyulcak Icon_minitimePaz Şub. 08, 2009 2:18 pm

Ya ileri gitmıcem ama sen bana orda mactan cık yada onur kırıcı laflar solemeseydın ben orda sana kufur edıp cıkmazdım bunu sende bılıyorsun
MerT!*
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: serwera sxe koyulcak   serwera sxe koyulcak Icon_minitimePaz Şub. 08, 2009 2:19 pm

Angrybull bana ben senleyım felan gıbı bırsey solemedı sanırım kasif abiye sinirlenmıs tam olarak ne dedıqını hatırlamıyorum
Sadr[A]zaM*
Admin
Admin
Sadr[A]zaM*

MesajKonu: Geri: serwera sxe koyulcak   serwera sxe koyulcak Icon_minitimePerş. Şub. 19, 2009 5:15 pm

tYA COKTA SIKIMDE ACIKCASI ANGRY TINN YANI ILGILENDIRMIO
https://rmnclan.yetkin-forum.com

serwera sxe koyulcak
1 sayfadaki 1 sayfası