sXe Injected'te her türlü hataya çözüm burada!
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar hiç üşenmeden dediklerimi yapın sXe hatalarından kurtulun.Aynı zamanda bilgisayarınızın verdiği diğer hatalarıda düzeltecektir ve tertemi virüssüz bir sisteme kavuşacaksınız.
ÖNEMLİ! : Hijackthis programını kullanmayı bilmeyenler veya gelen logların hangisinin zararsız hangisinin zararlı olduğunu bilmeyenler dikkatli olmalıdırlar kötü yazılımları silerken zararsız yazılımlarıda silebilirsiniz. Aşşağıda oluşturmuş olduğunuz hijackthis logunu siz konuya cevap şeklinde veya ek olarak verin(cevaplayarak) ben arasından zararsızları elerim ve hangisini seçmeniz gerekli olduğunu size bildiririm.Birde sxe logunuzu göndermelisiniz sxe yi kurduğunuz klasörde mevcut.
-ADIM 1-
AntiVir’i çalıştırın yoksa buradan indirin. Programı kurun ve çalıştırın. bilgisayarınızı bi güzel taratın virüsleri silin sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Antivir programını kullanamam bilmiyorum diyorsanız resimli açıklama link için tıklayın
-ADIM 2-
bilgisayarınız tarattıktan sonra
hijackthis programını bilgisayarınıza buradan indirip çalıştırın aşşağıdaki resimlerde anlatılanları uygulayın.
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 822x525 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 822x525 and weights 112KB.
-ADIM 3-
ComboFix (XP, Vista) Özel Temizleme Aracını masaüstünüze buradan indiriniz. Alternatif
* ÖNEMLİ: Bilgisayarınız normal kipte açıkken güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakın.
* Unutmayın aracı masaüstünden çalıştırmalısınız.
* Bütün dosya ve klasörleri kapatın.
* Hjackthis programıyla oluşturduğunuz logu masa üstünüze kayıt etmiştiniz.(zararsız olanlar kesinlikle listeden çıkarılmış olmalıdır) CFScript.txt dosyasını ComboFix.exe dosyasının üzerine sürükleyin ve bırakın. ComboFix çalışmaya başlayacaktır.
* Karşınıza bir uyarı penceresi gelecek. Çıkan tüm uyarılara "Evet" veya "Yes" deyin. İşlemin bitmesini bekleyin.
* Bu aşamada klavye veya mouse'a dokunmayınız. Tarama işleminin bitmesini bekleyin.
ve son olarak sXe kaldırıp tekrar kurun
tertemiz bir xp sxe hata vermeyecektir
dn:sadece virüs ve log hatası şeklinde gelen hatalara kesin çözüm yoludur