RmN` Clan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Standart Bizimde Bombamız Meşhur

YazarMesaj
MerT!*
Yeni Üye
Yeni Üye

Standart  Bizimde Bombamız Meşhur Empty
MesajKonu: Standart Bizimde Bombamız Meşhur   Standart  Bizimde Bombamız Meşhur Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 2:41 pm

Birgün Fransız, İngiliz , Türk ucakta gidiyorlarmış.
Fransız cantasından cıkardıgı elmasını göstererek bizim elmamız meşhurdur demiş ve elmayı yiyerek ucagın camından asagıya atmıs.Orda duran bir fransız cocugu aglıyormus.İnsanlar yanına yaklasarak neden aglıyorsun diye sormuşlar.Cocukta
-Hayvanın biri ucaktan assagıya elma attı kafama geldi.Ondan aglıyorum demiş.
Ucak ingiltere hava limanının üstünden geciyormus ve ingilizde cantasından cıkardıgı armutu göstererek bizimde armutumuz meşhurdur demiş.Armutu yiyerek camdan asagıya fırlatmıs gine orada duran bir İngiliz cocugu aglıyormus.İnsanlar yanına gitmis ve neden aglıyorsun? demişler.Cocukta.
-Öküzün biri camdan asagıya armut attı kafama geldi onun için aglıyorum demiş.Ucak Türkiyenin üzerinden geciyormuş ve temelde cantasından cıkardıgı bombayı almış eliyle ingiliz ve fransıza göstermiş ve demişki
-Bizimde bombamız meşhurdur!
ve bombayı assagıya atmıs.
Cocugun biri katıla katıla kahkahalar içinde gülüyormuş.Bir adam yanına gelmiş ve demişki
-Neden gülüyorsun genc adam?
Cocukta istifini hiç bozmadan
-Bi osurdum arkamdaki bina yıkıldı demiş

Standart Bizimde Bombamız Meşhur
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Standart !. sınıfta aşk :)
» Standart Uçakta facia
» Standart Kızların sevdiği 4 hayvan !